RestorFX Refinish og Retain

RestorFX Renew alene vil gi resultatene som kunder og forhandlere er på utkikk etter. Men når det brukes med RestorFX Refinish avansert lakkreparasjon og RestorFX Retain beskyttende topplakk, blir resultatene og holdbarheten til RestorFX enda større.

RESTORFX REFINISH PAINT SYSTEM

Vårt RestorFX Refinish-lakksystem, som er designet for å fungere direkte med RestorFX Renew, reparerer effektivt lakkskader og avskaling. Mens andre løsninger kan resultere i "flekker" av lakk på skader og avskalingssteder på grunn av den tynne væskekonsistensen, bruker RestorFX-lakksystemet en prosess som alltid resulterer i jevn og jevn fylling. Lakksystemet reparerer mest flass- og lakkskader ved at det skaper en nesten perfekt lakk, som deretter kan gjenopprettes med RestorFX Renew.

RESTORFX RETAIN FINISH COAT

RestorFX Retain er en av de mest avanserte lakkbeskytterne på markedet i dag. RestorFX Retain er spesielt designet for å fungere med RestorFX Renew som det siste trinnet i systemet for gjenoppretting, og det får bilen til å se ut som den gjorde da RestorFX Renew ble brukt første gang. Som med en ny lakk kan RestorFX Renew påvirkes av daglig slitasje og skader fra værforhold og feil vedlikehold. Når du bruker RestorFX Retain hver tredje måned, kan topplaget til bilen beholde dybden og skinne som ny i mange år fremover.

PERMANENT

Riper og andre mindre flekker har blitt reparert og er ikke skjult, men ikke-eksisterende. En ny finish og glans er lagt til som ikke kan vaskes av.

EFFEKTIVT

Å gjenopprette et helt kjøretøy tar bare noen få timer. Materielle og menneskelige ressurser spares. Det er ingen oppryddingstid. Påfør RestorFX og være ferdig.

REDUSERT RISIKO

Dype riper blir fylt og reparert i stedet for å måtte slipe ned den klare kappen. Dette eliminerer i hovedsak risikoen for gjennombrenthet.

GJENOPPRETTELSE

Den gamle finishen er grundig behandlet og reparert - og gjenoppretter bilens prakt mens den holder sin opprinnelige integritet.