RestorFX Systemet

Restor FX

RestorFX var banebrytende med lanseringen av den mest avanserte teknologien for lakkgjenoppretting og lakkreparasjon på markedet. Teknologien vil gjenopprette overflaten på et kjøretøy slik at den ser ut som en helt ny bil, rett fra fabrikken. Denne helt nye polymimetiske overflatebehandlingsteknologien ligner og smelter sammen med den opprinnelige overflatebehandlingen, binder seg kjemisk med den og fyller ut skader for fullstendig restaurering.

ClearFX

ClearFX Protect er det siste preget og det ekstra beskyttelseslaget som et kjøretøy trenger når det har blitt fikset og fylt med henholdsvis ClearFX Restoration og ClearFX Paint. Bare tenk på Protect som skjermbeskytter på en ny mobiltelefon eller som en supervoks over en fin lakkeringsjobb. Det gir et kjøretøy en strålende ny finish med et solid skjold mot ytterligere skade. 

RestorFX endrer bransjen ved å returnere lakken til kjøretøyet til fabrikkvalitet.

Av de tusenvis av produktene som finnes i markedet, kan ingenting sammenlignes med RestorFX. Det revolusjonerer måten bilindustrien og bransjen for kosmetisk klargjøring etterlakkerer. Som en del av kvalitetssikringsprosessen blir noen kjøretøy overvåket i over åtte år for å sikre at det ikke finner flassing, avskalling eller delaminering. RestorFX er virkelig permanent. Med kontinuerlig testing og evaluering forblir RestorFX det mest avanserte produktet som er tilgjengelig.

RestorFX Restoration

Lakkrestaurering fjerner effektivt riper, slitasje, uønskede mønstre, misfarging, oksidasjon, mindre veiskader og andre mangler. De fleste metoder for oppretting prøver å fjerne laget med klarlakk slik at eksisterende riper og ufullkommenheter forsvinner. Denne metoden fjerner bokstavelig talt et lag av eksisterende lakk, noe som gir lakken et kjedelig utseende og ofte eliminerer det beskyttende laget. I stedet reparerer Restor FX Restoration bokstavelig talt den kjemisk skadede klarlakken ved å utjevne det og fylle de skadede områdene. I stedet for å redusere lakken til de vanlige grunnlinjene, øker Restor FX Restoration hele kjøretøyets kvalitet. Paint RFX System er skreddersydd for å fungere direkte med RestorFX Restoration. Dette systemet sørger for at dype arr og hulldannelser i kjøretøyet fikses og repareres. Slik vil skjønnheten til den nye glansen på kjøretøyet ikke blir ødelagt av gjenværende skade i lakken. Mens noen prøver å fylle disse arrene og ripene ved å bruke en liten pensel, føler vi at dette systemet har mange mangler - den viktigste er at væske, når det bare er plassert på en overflate, har en tendens til å danne en sfærisk form, og disse sjetongene, når fylt med en liten børste, sitter vanligvis igjen med "klumper" i stedet for riper. I stedet for å fylle ut riper med lakk, jevner RestorFX Paint System lakken inne i ripen med en prosess som resulterer i en jevn overflate. Ingen klumper, bare en fin finish. 

Våre produkter

RestorFX Renew

  • Fjerner 99% av all klarlakkskade på en bils lakkering.
  • Beskytter mot ytterligere skade fra dårlig vær og normal slitasje

RestorFX Refinish

  • Reparerer arr og riper som har trengt gjennom lakk.
  • Oppnår et jevnt og konsistent utseende uten klumpene skapt av mange andre berøringlakkeringer.

RestorFX Retain

  • Gir et ekstra lag med beskyttelse mot vær og slitasje.
  • Opprettholder en vakker og langvarig glans og farge, med fabrikkvalitet.